Om OO

 

Opdigtet Onsdag blev etableret i 2010 og har siden sin begyndelse præsenteret det bedste dansk litteratur har at byde på.

Aftenerne hylder litteraturen og sørger for at de lyttende bliver hygget omkring og kælet for med ord, mad og godt til ganen.

Lokationerne har ændret sig gennem årene. Vi har besøgt Stedet som Gefährlich, SULT, Oliver and the black cirkus, Domen på Krøyers plads, Café G,  og Café Mandela. Her har vi spist alt fra bouillabaisse, til stegt flæsk, fish’n’chips, sushi og hakkebøffer. fælles for det hele er underholdingen og den gode stemning. Somme tider har der været plads til 40 gæster andre gange op mod 160. Men de seneste par år har vi benyttet det hyggelige lokale hos Café Mandela med plads til ca 60. hvor lyden er god, tjenerne søde og behagelige, maden god og solid og stjernerne i loftet fortryllende.

Opdigtet Onsdag har på forlaget ved samme navn udgivet 2 antologier med bidrag af tekster fra mange af de deltagende forfattere gennem årene. Der er indtil videre lavet én antologi for det første år. Én for de 2 næste og mon ikke fremtiden byder på mere fra samme skuffe.

Opdigtet Onsdag ændrer sig løbende og elsker at tage nye udfordringer op, men én ting ændrer sig aldrig og der er måden litteraturen bliver serveret på, sammen med et lækkert måltid mad og godt til ganen.